Menu
Your Cart
 Free delivery for orders over 500 kn

About Us

I F M d.o.o. www.ifm-medic.com specijalizirana je tvrtka za distribuciju profesionalne opreme i potrošnog materijala za kozmetičke i frizerske salone i centre za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju, sportsku medicinu i domove za starije i nemoćne.

Generalni smo zastupnici vodećih svjetskih proizvođača: Beautyfor, Fisiotech SRL, Gima, gbo Medizintechnik AG, Restpro i Velvet.

Naša strategija je upravljati poslovanjem usredotočujući se na tri glavna područja razvoja koja uključuju ljude, procese i ponudu proizvoda.

Misija nam je da sadašnjim i budućim klijentima nastavimo pružati najjednostavniji pristup svim našim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju i to po povoljnim cijenama uz brzu isporuku.

Već godinama pružamo klijentima kvalitetne proizvode uz prihvatljive cijene te je naš cilj zadržati vodeće mjesto u opremanju na polju kozmetike, frizerstva, fizikalne terapije i rehabilitacije i podići kvalitetu naše usluge na najveću moguću razinu te na taj način omogućiti salonima ljepote, zdravstvenim ustanovama i centrima da se brinu o klijentima na najučinkovitiji i najefektniji način.

Do sada smo opremili preko 4000 kozmetičkih i frizerskih salona, zdravstvenih, sportskih, rehabilitacijskih institucija i poliklinika.